Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 13 December 2020

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 13 December 2020 – Today Flipkart Daam Sahi Hai Is A Very Trending Topic & Peoples Are Searching For Correct Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers For 13 December 2020 Date.

WhyPayFull Is A Very Famous Blog To Provide Fast & Correct Answers. Do Want 13th December Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers & Details Of Prizes? Let’s Go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The Correct Answers Given Below.

You Can Play The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers To The Quiz.


How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Open & Sign In To The Flipkart App.
  3. Search “Game Section In The App & Find Daam Sahi Hai Answers Quiz
  4. There Will Be A Total Of 3 Questions
  5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

Details Of The Batao Sahi Jeeto Sahi Quiz
Name:- Daam Sahi Hai
Episode No:- 01 Batao Sahi Jeeto Sahi
Quiz Type:- Video
Prizes:- SuperCoins
Question-Based On:- General Knowledge
Conducted By:- Flipkart App
Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 13 December 2020

Updating Time: 12.01 AM (Note- If You Not See The Answers: Get Answers)

Here Is Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today Live:

Flipkart daam sahi hai quiz answers

Submit Quiz Answers Here

Question 1. What is the MRP of Oppo wi-fi 41 mm smartwatch?

Answer 1: More than 15000

Advertisement

Question 2. Which product am I? Clue 1) run on 2-ft (2)My daily use keeps u fit

Answer 2: Cycle

Question 3- What is the MRP of Bose frames soprano – cat-eye polarised Bluetooth sunglass –

Answer 3: 21,900

Submit Quiz Answers Here

10th December Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: WHAT AM I? Hint No. 1) I Can Take Pictures Hint 2) I Come With An Android Or IoS Operating System Hint 3) The Gift Is From The Brand OPPO

Answer 1: Smartphone

Q2: Which Product Is In The Budget Of Rs. 3500?

Answer 2: Orient Electric Kitchen Magic Mixer Grinder

Q3: What Is The Price Of Tom Ford UV Protection Aviator Sunglasses?

Answer 3: 47082


09th December Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What Is The Price Of Butterfly Premium Vegetable Chopper (900 Ml)?

Answer 1: 1000 Or More

Q2: What Is The Combined MRP Of Morphy Richards Eureka Espresso Machine And Pigeon Duo Pack Nonstick Cookware Set?

Answer 2: Rs.6345

Q3: Which Product Would Be In The Rs. 8000 Budget?

Answer 3: Bajaj 20 Liter Grill Microwave Oven

8th December Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Apple MacBook Air Core I5 5th Gen With 8 GB DDR3 RAM And 128 GB SSD Capacity Ka Market Price Kya Hai?

Answer 1: 84900

Q2: JBL Flip 3 Splashproof 16 W Portable Bluetooth Speaker Ka Price 9000 Se Kam Hai Ya Zyada

Answer 2: 9000 Se Zyada

Q3: LG 6.5 Kg Fully Automatic Top Load Silver Washing Machine Ka Price Kya Hai?

Answer 3: 18490

Hey Folks, This is TuShAr VaRsHnEy (Mr. Frost) I am a student of B.Tech Cs and also very active in the social world. I love affiliate marketing, blogging, gaming etc. If you are looking for shopping deals, best offers, error deals then you are at right place. Hope you will enjoy my services and please give your valuable feedback.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Why Pay Full
      Logo
      Enable registration in settings - general